Plesne pripreme Ive Šulentić: Malo alkohola, dobra mjuza i Marko Tolja

Plesne pripreme Ive Šulentić: Malo alkohola, dobra mjuza i Marko Tolja

Tekst: A.M.
Foto: Goran Perešin

DOK SE neki kandidati nove sezone showa Ples sa zvijezdama pripremaju u plesnim cipelicama i sa svojim mentorima, profesionalnim plesačima, voditeljica Iva Šulentić svoje je pripreme započela na otvorenju nove sezone kluba Gjuro2. Uz pomoć pjevača Marka Tolje i pokoju čašicu žestice, Iva je "zapalila" plesni podij.

"Mislim da je to bila Ivina priprema za show Ples sa zvijezdama"

Dok je Iva, čiji komentar nismo dobili, veteranka u zagrebačkim klubovima, riječkom pjevaču, inače mentoru u showu Zvijezde pjevaju, ovo je bio prvi posjet kultnom klubu Gjuro2 te nam je između ostalog priznao da nije zamišljao takav izlazak, ali da je na kraju večeri ipak bio zadovoljan. "Mislio sam da će biti neka rock muzika, a kad sam došao vidio sam da je to pomalo ušminkano mjesto. Ipak, nije mi bilo loše, ekipa je bila odlična", rekao nam je Marko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim s Ivom, Marko je plesao i s ostatkom društva. "Vjerojatno ste fotkali samo mene i Ivu, ali tamo je bilo cijelo društvo i svi smo se zajedno zabavljali. Mislim da je to bila Ivina priprema za show Ples sa zvijezdama", našalio se 25-godišnji pjevač koji nam priznaje da je te večeri bilo i alkohola.

"Ne ovisi mi izlazak o alkoholu, ali Bože moj, odrasli smo i popije se, naravno, u granicama normale"

"Ne ovisi mi izlazak o alkoholu, ali bože moj, odrasli smo ljudi i popije se, naravno, u granicama normale", rekao nam je Tolja koji za kraj kaže da nije bitno gdje ste vani, već s kim ste. Ekipa je, kaže, najbitniji čimbenik za odličan provod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara