Podržite buduće mlade sportaše u Makarskoj uz Tonyja Cetinskog

Podržite buduće mlade sportaše u Makarskoj uz Tonyja Cetinskog

Tekst: A.M.
Foto: Index

ORGANIZIRANO bavljenje sportom i rekreacijom pokazalo se najdjelotvornijom alternativom svih mogućim opasnostima današnjice. To su prepoznali i marljivi sponzori koji su priredili prvi koncert u nedavno izgrađenoj sportskoj dvorani u Makarskoj. Glavna zvijezda koncerta i prvi pjevač koji će imati čast pjevati u spomenutoj dvorani bit će Tony Cetinski koji je još jednom odlučio počastiti svoje obožavatelje, ali i sve ostale, svojim nastupom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uz vrhunsku zabavu, koncert će imati i donatorski karakter. Naime, prihod od prodaje ulaznica biti će doniran sportskim klubovima s Makarske rivijere koji najbolje i najstručnije rade s djecom. Donatorski koncert održat će se 23. listopada u 20 i 30 sati dok ćete se s Tonyjem i najboljim mladim sportašima moći družiti dan nakon koncerta, točno u podne, također u novoizgrađenoj sportskoj dvorani. Uz Tonyja, na donatorsku akciju odazvala se i najbolja hrvatska sportašica Blanka Vlašić.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: PC Apfel u Makarskoj, Sportcaffe koji je u sklopu sa sportskom dvoranom te u vinoteci Apfel - PC Merces Makarska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara