Pornić s Cameron Diaz kruži Internetom

Pornić s Cameron Diaz kruži Internetom

JEDNA od najpoznatijih holivudskih glumica, Cameron Diaz, pridružila se rastućem broju zvijezda čiji raniji erotski video radovi polako izlaze na svjetlo dana.

Sporni video rad snimio je John Rutter "davne" 1992., u vremenu kad 19-godišnja Cameron nije bila najbolje plaćena ženska zvijezda Holywooda, nego jedan od bezbroj američkih foto-modela. Rutter je video prodao web stranici Scandal-Inc.com, prikladno smještenoj na Karibima.

Snimka prikazuje Cameron u društvu još jedne djevojke i muškarca, kojeg njih dvije u sado-mazo stilu vode na lancu. Diaz se na video snimci, koja je svojevremeno trebala biti dio njezinog portfolia, pojavljuje u toplessu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rutter je još ranije od Cameron tražio 3,3 milijuna dolara, pod prijetnjom da će, odbije li glumica njegovu ponudu, prodati video marketinškoj tvrtku za 5 milijuna dolara. Cameron ga je tužila za iznudu, pa je Rutter osuđen, da bi kasnije bio pušten uz kauciju od 250,000 dolara, piše New York Post.

John Rutter je tada uzvratio protutužbom, baziranoj na kršenju ugovora i navodnoj prijevari, a trenutni status te tužbe je nepoznat.

Iako se sporni video još uvijek ne može besplatno skinuti s Interneta nego samo kupiti putem gorenavedene stranice, ne sumnjamo da će se za par dana pojaviti na P2P servisima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara