Posrednik tvrdi: Pomogao sam Amy Winehouse da kupi heroin i kokain prije smrti

Posrednik tvrdi: Pomogao sam Amy Winehouse da kupi heroin i kokain prije smrti

Foto: JLP

SMRT pjevačica Amy Winehouse potresla je nedavno čitav svijet. Još jedna mlada zvijezda postala je samo dio glazbene povijesti, pridruživši se tragičnom klubu "27". Danas će policija ispitati Tonyja Azzopardija, koji tvrdi da je posredovao u kupnji droge između Amy i dilera. Otkrio je da je Amy kupila kokain i heroin u vrijednosti 1200 funti. Tony je izjave dao govoreći kako želi da obitelj ove pjevačice zna istinu o njezinoj smrti. S 56-godišnjim Tonyjem Amy je prije nekoliko godina upoznao Blake Fielder-Civil, njezin bivši suprug. Mnogi upravo Blakea krive za njezinu smrt.

Azzopardi tvrdi da je pomogao Amy kupiti kokain i heroin za 1200 funti

Azzopardi je ispričao britanskim medijima kako je 22. srpnja naletio na Amy u jednom londonskom pubu. Navodno mu je Amy prišla moleći ga da joj pomogne nabaviti drogu te su se zajedno odvezli do kvarta u kojem je živio diler. Ubrzo je Amy u svojim rukama držala koktel koji će je ubrzo odvesti u smrt. Kokain i heroin u vrijednosti od 1200 funti bili su previše. Nakon što su nabavili drugu, tvrdi Tony, rastali su se, a nakon nekoliko sati, čuo je da je Amy pronađena mrtva u svom stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin otac tvrdi da se skinula s droge godinama prije, točan uzrok smrti još se čeka

Tony će biti ispitan, no policija tvrdi kako u stanu pjevačice nisu pronašli drogu. S tvrdnjama posrednika ne slaže se ni njezina obitelj. Mitch Winehouse tvrdi da se Amy ostavila droge prije par godina, a posljednjih mjeseci bila je čista i od alkohola. Ipak, obitelj je uvjerena da je njezino sustavno alkoholiziranje naštetilo tijelu dovoljno da prouzroči smrt. Toksikološki nalazi još nisu gotovi, a može proći još par tjedana dok se sazna definitivni uzrok smrti tragično preminule glazbenice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara