Postani Indexova Kraljica maturalne večeri!

Postani Indexova Kraljica maturalne večeri!

TREĆU godinu za redom, u suradnji s vrhunskim domaćim dizajnerima i estetskim stručnjacima, Index otvara veliki natječaj za sve maturantice koje uz malo truda i puno sreće žele zablistati na svom maturalnom plesu! U natječaju mogu sudjelovati sve maturantice koje nam pošalju svoje podatke i fotografije te tako dobiju šansu za večer iz snova, u koju je uključeno sve ono što vam treba za najbolji maturalni provod, osim, naravno, partnera - njega će morati pronaći sama pobjednica.

OVDJE se možete prijaviti za sudjelovanje u novom Indexovom natječaju. Vaša prijava mora sadržavati fotografije, osobne podatke, kontakt broj, podatke o visini i težini i još poneku informaciju (datum i mjesto održavanja maturalne večere, podaci o skrbniku, itd.) s kojom ulazite u drugi krug natjecanja. Nepotpune prijave nećemo uzimati u obzir. Slanje prijave podrazumijeva da se slažete sa PRAVILNIKOM NATJEČAJA.

Drugi krug Indexove potrage za Kraljicom maturalne večeri započet će objavom 10 finalistica, a tada na red dolaze Indexovi posjetitelji, koji će glasovima odabrati najljepšu djevojku i tako joj "najljepšu večer u životu" učiniti još spektakularnijom i nezaboravnom.

Pobjednicu očekuju dan u Beauty centru Božica (koji će se pobrinuti za savršenu frizuru i make up), haljina ELFS-a te cipele Ledenko. Na maturalnu večeru pobjednica, kao što to i priliči Kraljici, odlazi u fensi automobilu auto kuće Baotić, a Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisi sigurna što te očekuje? Pogledaj kako je bilo djevojkama koje su se dosad prijavljivale na izbor, a potom prihvati izazov - započni maturalnu avanturu pred Indexovim kamerama i ispuni prijavnicu!

> OBRAZAC ZA PRIJAVE

> PRAVILNIK IZBORA ZA KRALJICU MATURALNE VEČERI 2010.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara