Prijatelji Sandre Bullock očekuju da će se prevarena glumica razvesti

Prijatelji Sandre Bullock očekuju da će se prevarena glumica razvesti

Tekst: A.A.
Foto: JLP

OSKAROVKA Sandra Bullock sigurno se neće vratiti suprugu Jesseju Jamesu, tvrde glumičini prijatelji. "Budući da znam kakva je osoba, šokiralo bi me da čujem kako je odlučila vratiti mu se", rekao je jedan izvor časopisu US Weekly. "Uništio joj je život. Osjeća se osramoćeno, osobito nakon govora na dodjeli Oscara", dodaje izvor, a to potvrđuju i Sandrina učestala otkazivanja bilo kakvih javnih nastupa.

"Saznanje da ju je Jesse varao vjerojatno je bilo najgore u životu. Osjećala se jednako loše kao i kada joj je umrla majka 1997. godine", rekao je Sandrin bliski prijatelj i dugogodišnji kostimograf Joel Voorhies.

"Dovoljno je snažna do nadiđe ovu situaciju"

"Ali nemojte je sažalijevati. Sandy je jedna od najinteligentnijih, najbrižnijih i najjačih žena uopće. Svi ponekad budu povrijeđeni. Ali ona će to preboljeti, izdići će se iznad svega. Donijet će odluku koja će za nju biti najbolja. Ovaj trenutak u njezinu životu ne definira nju kao osobu", kaže Voorhies.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još nije sigurna želi li se razvesti

Sandra se neće doseliti natrag Jesseju, otkrio je još jedan izvor, no ne želi naprečac zatražiti razvod. Prvo o svemu želi dobro razmisliti. Mislila je da su ona i Jesse srodne duše, a najviše od svega voli njegovu djecu, koju pokušava zaštititi od skandala. Iako bi Jesse rekao i napravio bilo što da je vrati, Sandra još nije donijela odluku.

"Činilo se da su savršen par"

"Ako se odluči razvesti, učinit će to na najbezbolniji mogući način. U ovakvim trenucima najviše žali što je slavna. Trenutno se trudi preživjeti dan za danom. Prekrasna je osoba, velikodušna i pažljiva, i prema Jesseju i prema svima. Kada su bili zajedno, činilo se da su savršen par. Šokantno je otkriti da postoji i njegova druga strana", rekao je izvor. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara