Princ Harry kao neodoljivi šarmer

Princ Harry kao neodoljivi šarmer

NESTAŠNA narav Princa Harryja očito je neodoljivi magnet za djevojke, barem ako je suditi prema posljednjoj priči koja je dospjela u britanske tabloide.

Naime, Maya French, atraktivna plavokosa maserka nedavno je tabloidima ispričala kako princ Harry "nije mogao skinuti svoje ruke s nje" dok ga je ona masirala.

Prpošna maserka, ispričala je za novine kako ju je princ zapričavao, poljubio ju te je s njim dva puta čak bila i na spoju.

"Pokušao je biti sa mnom. Sve što sam trebala napraviti bilo je da kimnem glavom i mogla sam se naći u njegovu krevetu. To mi je vrlo očito pokazao." - izjavila je French.

To sve, naime, ne bi bilo čudno, da princ Harry već nema djevojku Chelsy Davy, za koju tabloidi pišu kako se princ Harry neće dobro provesti kad ga se ona "dočepa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihova je veza tek nedavno zapala u krizu, nakon što je Chelsy saznala za male noćne izlete svoga princa s bivšom djevojkom, TV prezentericom Natalie Pinkham te djevojkom s famozne treće stranice tabloida The Sun, Coralie Robinson.

B.S.


Maya French


Chelsy Davy

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara