Princ William nema djevojku, tvrde iz palače St. James

Princ William nema djevojku, tvrde iz palače St. James
PRINC William, budući nasljednik britanske krune, nije u "romantičnoj vezi" s djevojkom koju je prije dvije godine susreo u Keniji, priopćili su iz palače St. James u nedjelju, pobijajući tako glasine da sin princa Charlesa ima djevojku.

"Palača St. James opovrgava da su princ William i 21-godišnja Jessica Craig u ljubavnoj vezi i da su ikad bili", kao što je u nedjelju pisalo nekoliko listova, rekao je službeni predstavnik.

Prema pisanju Daily Maila, William koji će 21. lipnja proslaviti 21. rođendan i Jessica Craig, kći bogatog Kenijca, upoznali su se na prinčevu putovanju u Keniju 2001.

William i Jessica su "samo dobri prijatelji", tvrde iz palače.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palača St. James, službeno boravište princa Charlesa, potvrdila je pak da je u subotu došlo do "manjeg izgreda" između Williama i britanskog aristokrata, 76-godišnjeg grofa Bathursta.

Mladi je princ vozeći Golfa, koji je pratila policija u civilnom automobilu, na zemljanom putu u velikoj brzini obišao Land Rover lorda Bathursta nakon utakmice pola u klubu Cirencester (na zapadu Engleske), smještenom na grofovu posjedu.

Dok se vlasnik zemljišta pripremao da sustigne princa - za kojeg je mislio da je obični "lupež", kako je sam rekao - kako bi ga upozorio na strogo ograničenje brzine na svojem posjedu, zaustavili su ga i opomenuli policajci iz osobnog osiguranja budućeg engleskog kralja.

Lord Bathurst izjavio je za Daily Mail da mu se princ Charles naposljetku ispričao zbog izgreda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara