Problematična Lindsay Lohan pokazala nove silikone na izložbi u Parizu

Problematična Lindsay Lohan pokazala nove silikone na izložbi u Parizu

Tekst: B.M.
Foto: JLP

KONTROVERZNA glumica Lindsay Lohan, koja je u posljednje vrijeme poznatija po svojim ekscesima, nego po uspješnoj karijeri, ovoga puta se pojavila na otvorenju izložbe "90 godina Vogueovih naslovnica" u Parizu. 23-godišnja glumica pojavila se u pratnji svoje mlađe sestre i nepoznatog starijeg gospodina.

Mnogi posjetitelji i fotografi komentirali su njen izgled, koji je najblaže rečeno bio čudan. Problematična Lindsay ponovno je izgleda povećala usnice, te joj je lice zadobilo neprirodan izgled. Možda se novim zahvatima tješi od prekida sa svojom bivšom curom Samanthom, koju, kažu njezini prijatelji, još nije preboljela i radi sve kako bi zaokupila njezinu pozornost. Nedavno je imenovana kreativnim savjetnikom za modnu kuću Emanuela Ungara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Twitter profilu, obožavateljima je poručila: "Vidjela sam svoj ured kod Emanuela Ungara u Parizu. Predivan je. Bila sam šokirana i toliko sretna da sam zaplakala. Moj san se ostvario".

Lindsay je pozvala i svoju novostečenu prijateljicu Miley Cyrus da joj se pridruži u Parizu, no je li joj se mlada pjevačica pridružila, nije poznato.

Poznato je tek da Cyrus svi američki tabloidi, ali i bližnji, preporučuju da se kloni Lindsay, koja ima velikih problema sa drogama, alkoholom, težinom, i ponašanjem, što i nije baš dobar primjer za neiskusnu Miley, čiji se otac protivi ovom novopečenom prijateljstvu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara