Pušiona: Pismo tati u Irak

Pušiona: Pismo tati u Irak

DRAGI tata, vidio sam na televiziji puno mrtvih Iračana i odmah sam svima u razredu rekao da si ih ti ubio. Jack je onda rekao da bi on želio da i njemu budeš tata.

Onda je Jack sutra donio na igralište pištolj od svog tate pa smo se igrali s njim. Ja jedva čekam da se ti vratiš iz Iraka kad ubiješ sve Iračane da i ja imam pištolj kod kuće i da ga mogu donijeti u školu da se igram s Jackom.

Ja sam pretražio bio kuću i garažu da vidim jesi možda kojeg ostavio, ali si sve ponio sa sobom u Irak. Zato sam Jacku rekao da nemam pištolj jer treba mom tati da s njim ubija Iračane.

Našao sam zato one tvoje vojne tablete. Jack, John i ja smo onda pojeli po jednu nakon škole. Te tvoje vojne tablete su baš super. Cijelo popodne smo trčali oko škole, a kad su nas vidjeli ovi iz drugih razreda, htjeli su i oni tih tableta.

Onda je Jack udario jednog. Onda smo se potukli. Bilo ih je duplo više od nas ali smo ih svejedno prebili. Posebno Jack. On je prebio trojicu, a kad su ostali pobjegli, uhvatio je jednog za kosu i tukao mu glavom o pod. Mi smo ga tukli nogama.

Nakon toga smo hodali parkom pa je Jack počeo tući nekog starog skitnicu koja je išla prema nama i željela nas opljačkati. Bio je prljav kao Iračani i duplo veći od nas, ali smo i njega prebili. Ja sam ga tukao nogama po glavi.

Zato ja mislim da su te tvoje vojne tablete super i svaki dan ih nosim sa sobom. 

Prošli vikend sam bio kod djeda Georgea. On te puno pozdravlja i kaže da ubiješ i za njega neke Iračane. Onda je on meni pričao kako je on ubijao Žute u Vijetnamu. Ja sam ga pitao koja je razlika između Iračana i Žutih, a on je rekao da su Žuti žuti, a da su Iračani prljavi. Zato ja želim da ti ubiješ puno Iračana.

Onda mi je djed George pokazivao slike iz Vijetnama, nož s kojim je ubijao Žute i pušku. Nakon toga smo gledali Ramba. Djed je cijelo vrijeme vikao: "Kill motherfuckers! Shoot fucking Charlies!" i to.

A nakon filma je djed obukao svoju uniformu i namazao lice patinom za cipele, a ja sam obukao onu uniformu što si mi je kupio za rođendan i isto se namazao patinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Onda je djed George uzeo pušku pa smo otišli u onu šumici iza kuće i pucali. Djed George se skrivao iza stabala, vikao "Kill Charlies! Come on, bitches!" i ubio dvije vjeverice.

Dao je i meni da pucam. On je držao pušku, a ja sam pucao. Bilo mi je super i zato želim da kad narastem i ja budem vojnik kao ti i djed George da mogu pucati iz puške i ubijati Iračane.

Kod kuće nema ništa novog osim što me mama svaku večer oko devet sati pošalje na spavanje. Odmah nakon vijesti u kojima je gledam kako ti i tvoji prijatelji ubijate Iračane. Meni su te vijesti super i volio bih da sam s tobom u pustinji, da se vozim u Hummeru i da ubijam Iračane kao i ti.

Tamo sam vidio da tebi i tvojim prijateljima pišu tete iz nekog Playboya. Onda sam to rekao Jacku pa je on od svog brata ukrao jedan i donio ga u školu. Onda smo Jack i ja gledali te tete.

Ja mislim da su one puno lijepe, a u jednu sam se i zaljubio. Ona se zove Jordan i ima veeeeelike… oči. Zato ako se ti dopisuješ s njom, pozdravi je i reci joj da je volim.

A mama me na spavanje tjera u devet zato što se svaku večer pokvari cijev u kuhinji pa nestane vode. Onda ona zove susjeda Brada da to dođe popraviti.

To je neki veliki kvar jer svaki put kad on i mama to popravljaju, čuje se iz kuhinje: "AAAAAAArgh!!!!! Oooooh, my Gooood!!!! It`s coming, it`s coming!!!"

Ja poslije mamu tješim kako će sve biti super kad se ti vratiš iz Iraka jer ćeš tamo zaraditi puno dolara zato što ubijaš Iračane pa ćemo kupiti novu veliku kuću.


Puno te voli tvoj mali Dick.

                                  denis_lalic@yahoo.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara