Razvod Angeline Jolie i Billyja Boba Thorntona

Razvod Angeline Jolie i Billyja Boba Thorntona
AMERIČKI glumci Angelina Jolie i Billy Bob Thornton, koji su u doba svoje idile nosili oko vrata bočicu s krvlju onog drugog, razveli su se sporazumno u utorak pred sudom u Los Angelesu, saznaje se u srijedu iz sudskog izvora.

Angelina Jolie (27), kći glumca Jona Voighta, odustala je od mogućnosti da joj Billy Bob Thornton (47), kojemu je to bio peti brak, isplati novčanu nadoknadu.

Detalji vezani uz skrb za njihova sina Maddoxa (21 mjesec), usvojenog u Kambodži nekoliko mjeseci prije njihova razlaza, nisu otkriveni u objavljenim sudskim dokumentima, a njihovi odvjetnici nisu komentirali informaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Angelina Jolie je u srpnju prošle godine ispunila formulare za razvod na sudu u Los Angelesu. Junakinja filma "Lara Croft: Tomb Raider" zatražila je isključivu skrb nad njihovim sinom.

Angelina Jolie udala se za Billyja Boba Thorntona u Las Vegasu 2000. godine, nakon što ga je susrela na snimanju. Kao dokaz ljubavi par si je dao na koži istetovirati ime onog drugog.

I Jolie i Thornton su dobitnici Oscara. Angelina Jolie dobila je Oscara 2000. godine za najbolju sporednu glumicu u filmu "Girl, Interrupted". Billy Bob Thornton ima dvije nominacije - za najboljeg sporednog i najboljeg glavnog glumca, a Oscara je dobio 1997. godine za najbolji adaptirani scenarij.

Glumica, prethodno udana za glumca Johnnyja Leea Millera, od kolovoza 2001. ambasadorica je dobre volje Visokog povjerenstva UN-a za izbjeglice. U tom se svojstvu našla na Kosovu, u Sijera Leoneu, Tanzaniji, Namibiji, Kambodži, Pakistanu i Ekvatoru.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara