Renee Zellweger New Yorkom prošetala novog dečka

Renee Zellweger New Yorkom prošetala novog dečka

Tekst: V.R.
Foto: JLP

RENEE ZELLWEWGER ima novog muškarca u svojem životu, ali se trudi zadržati ga dalje od očiju za glumicu zainteresirane javnosti. Međutim, jučer ga je izvela u popodnevni šoping u popularnu njujoršku četvrt Soho, a kada su ih fotografi ugledali i krenuli na njih novopečeni par se elegantno razdvojio te time potvrdio da se itekako ljube.

U New York preselila zbog ljubavi?

Glumica, koja je uz objašnjenje da "bježi od napornih fanova" prodala svoju holivudsku rezidenciju i odselila u puno opušteniji New York, ljubi javnosti nepoznatog muškarca. Štoviše, već se nagađa da je upravo on razlog njezine selidbe, a to što Reneein novi odabranik nije javna osoba nikoga nije previše začudilo jer je glumica poznata po tome da svoju intimu čvrsto drži samo za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Los Angelesu su je obožavatelji - opsjedali!

"Postojala je grupa ljudi koja je neprestano boravila oko moje kuće. Pojavljivali bi se u mom dvorištu i ispod ulaznih vrata gurali su pisma. To se događalo gotovo svaki dan i jednostavno sam bila prestrašena. Za djevojku koja živi sama to nije pozitivno iskustvo pa sam se morala odseliti", nedavno je ispričala i priznala da se u ulozi zvijezde baš i ne snalazi.

"Ja sam užasna zvijezda"

"Ja sam užasna zvijezda. Volim snimati filmove, ali mrzim raditi intervjue koji obično traju satima. Silni intervjui i gostovanja po talk showovima zbilja znaju umoriti, a ja se još uvijek nisam naviknula na toliki pritisak", ispričala je Renee.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara