Rijeka i Čakovec željno iščekuju Halida

Rijeka i Čakovec željno iščekuju Halida

PJEVAČKA zvijezda Halid Bešlić će na oduševljenje velikog broja obožavatelja održati koncerte u Rijeci (5. ožujka) i Čakovcu (6. ožujka). S obzirom na broj dosad prodanih ulaznica, očekuje se popunjenost dvorana do posljednjeg mjesta.

Veliki interes za ulaznicama počeo je već od prvog dana njihovog puštanja u prodaju. Agencija Arnea, organizator koncerta, ovakav odaziv publike smatra očekivanim zbog izuzetne Halidove popularnosti koja je postala neupitna. Budući da će se koncert održati povodom Dana žena, odlazak na ovaj događaj ujedno će biti i idealan poklon. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvaliteta Halidove glazbe i stihova u Hrvatskoj je odavno prepoznata, što potvrđuje i izuzetno velik interes javnosti za sve koncerte u sklopu aktualne hrvatske turneje. Halidova velika karizma, ali i jednostavnost te neposrednost i iskrenost pri kontaktu s publikom uvijek iznova izazivaju euforiju. Za očekivati je da će se isto dogoditi u Rijeci i Čakovcu, nezaobilaznim odredištima i ove turneje, gdje se već željno očekuju stihovi "Prvog poljupca", "Miljacke", "Čardaka"...
 
Najave koncerata, radio jingleovi i TV spotovi posljednjih dana u Rijeci i Čakovcu podsjećaju da se spektakl bliži. Postanite i vi dio ove euforije i dođite na velike koncerte Halida Bešlića. Svim zainteresiranima preporučujemo da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice! 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara