Robert Pattinson boji se obveza, njegova veza s Kristen Stewart na klimavim nogama

Robert Pattinson boji se obveza, njegova veza s Kristen Stewart na klimavim nogama

Tekst: B.M.
Foto: JLP

GLUMAC Robert Pattinson boji se obveze te je zbog toga njegova veza s Kristen Stewart na klimavim nogama. Naime, glumica bi željela da Robert i ona počnu živjeti zajedno, no on to trenutno ne želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Robert i Kristen su pričali o zajedničkom useljenju dok je njihova veza još bila tajna. No, kad je to nedavno spomenula, on je okrenuo temu i nije bio sklon toj odluci", izjavila je prijateljica 19-godišnje glumice. Nadodala je da se Kristen želi i vjenčati te imati djecu, no mladi Robert nije spreman na to. "On se uznemiri svaki put kad Kristen počne pričati o obvezama i to je uzrokovalo neke velike svađe među njima", komentirala je prijateljica.

Djevojka je nadodala da je mladi glumac nezreo te misli da je velika filmska zvijezda koja radi sve što želi, no, prema njihovu mišljenju, Kristen zaslužuje bolje. "Neki od nas pitaju se ima li on uopće ozbiljne namjere s Kristen. Čini se da drži sve svoje opcije otvorenima. Ako ne odraste i ne uozbilji se, njihova veza nema budućnost", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara