Robert Pattinson u ulozi novog Jamesa Bonda?

Robert Pattinson u ulozi novog Jamesa Bonda?

Tekst: A.M.
Foto: JLP

BLJEDUNJAVI Robert Pattinson izrazio je želju da naslijedi Daniela Craiga u popularnom filmskom serijalu i utjelovi najnovijeg tajnog agenta Jamesa Bonda. "Možda za nekoliko godina, ali nisam baš dobar kada je bježanje u pitanju", izjavio je mlađahni Pattinson i tako potaknuo mnoge na razmišljanje.

Dok većina smatra da glumac nije stvoren za ulogu najboljeg agenta na svijetu koji usput uvijek nađe vremena da slomi pokoje žensko srce, drugi pak smatraju da bi Robert za koju godinu mogao biti spreman da utjelovi lika poput Jamesa Bonda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Robert Pattinson postao je poznat široj javnosti nakon uloge u filmu "Twilight" te je tako pridobio simpatije mnogih filmofila, ali i curica diljem svijeta. Obični dečko iz susjedstva, kako se predstavlja, već je nekoliko puta izrazio želju da jednog dana dostigne uspješnog Johnnyja Deppa, a sudeći prema talentu koji ima, ne sumnjamo da bi mu to moglo poći za rukom.

"Stalno se trudim napraviti si neko ime, a ne biti slavan samo zbog slave"

"Stalno se trudim napraviti si neko ime, a ne biti slavan samo zbog slave. To je teška bitka, no mislim da su ljudi kao Johnny Depp te stvari uspjeli napraviti. Njega nitko ne sudi isključivo po slici koju mediji lansiraju o njemu, već je bitno ono što radi, kako glumi. Da bi se stiglo do toga, treba mnogo discipline i skrivanja od medija", izjavio je nedavno Pattinson.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara