Rupa u zakonu: Lil Wayne proglašen bjeguncem u Arizoni dok služi zatvorsku kaznu u New Yorku

Rupa u zakonu: Lil Wayne proglašen bjeguncem u Arizoni dok služi zatvorsku kaznu u New Yorku

Tekst: N.Š.
Foto: AFP

SUDAC okruga Yuma u Arizoni izdao je tjeralicu za reperom Lil Wayneom, jer se nije pojavio na saslušanju. Grammyjem nagrađeni glazbenik bio je u tome spriječen, jer služi kaznu zatvora u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lil Wayne čije je pravo ime Dwayne Carter imao je ugovoreno saslušanje u Arizoni zbog posjedovanja kokaina, Ecstasyja i oružja. S obzirom da je prije nekoliko dana počeo služiti jednogodišnju kaznu zatvora u New Yorku zbog posjedovanja oružja, reper se nije mogao pojaviti. Njegov odvjetnik James Tilson zatražio je poništenje saslušanja i dopuštenje da se njegov klijent pojavi pred sudom kad odsluži kaznu u New Yorku. "Gospodin Carter je zadržan protiv svoje volje u drugoj državi", rekao je Tilson.

Državna odvjetnica za okrug Yumu, Deann Sandry nije pokazala razumijevanje za Wayneov slučaj. Ona tvrdi da je Lil Wayne osuđeni kriminalac te će se za njim izdati tjeralica s nagradom od 150.000 dolara. Prema zakonima države New York, reper bi iz zatvora mogao izaći za osam mjeseci na osnovu uzornog ponašanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara