Rupićka na Facebooku objavila svoje golišave fotografije pa ih odmah maknula

Rupićka na Facebooku objavila svoje golišave fotografije pa ih odmah maknula

Tekst: V.V.
Foto: Index

NAJPOZNATIJI hrvatski lovac na slavu, Mirela Rupić, ovih dana na Facebook profilu objavila je svoje golišave fotografije koje datiraju iz vremena neposrednog aferi s Goranom Višnjićem, i njezine tada poodmakle trudnoće. Žena koja, znaju to najbolje Šibenčani, paparazze i pažnju medija voli jednako kao svoju i Višnjićevu kći Lanu Lourdes ovim potezom iste je još jednom isprovocirala i priskrbila si još koji trenutak toliko željene slave, od koje, čini se, ne odustaje. Golotinja koja garantira pozornost i loše fotografije iz kućne radinosti nekoj mlađoj i još neiskvarenoj starleti u tome bi, doduše, mogle i pomoći, ali ovaj potez Mirele Rupić teško tko će pohvaliti; medijima je dosad dala baš sve što je imala, pa je teško zaobići pitanje koje se svima nameće samo od sebe: što je sljedeće?

"Jedva čekam da napijem Višnjića, da mi napravi još jedno dijete"

A dokle sežu ambicije majke nezakonitog djeteta Gorana Višnjića uvjerili smo se početkom godine, kada je Mirela iskoristila Facebook profil kako bi objavila da od Višnjića očekuje, ni manje, ni više, nego još jedno dijete. "Kćerkica nam traži malu seku kad vidi bebu na televiziji... on kad već pravi lijepu djecu šteta da nema još jedno jer oni su najveće blago... on je zgodan, ooo jeste do bola. Ali samo kad je promiliziran i jet leg-liziran jer onda mu je poseban sjaj u očima...:-)", piše Mirela. No nastavlja i dalje: "Ako ga sretnem utopljenog u kapljici i sa kaubojskim šeširom, ne odgovaram za postupke :-). U tom izdanju je mrak sexy pa ajde Bože odoli .-))). A doći će valjda ovo ljeto pa da kćerkica ima zabavu, šteta je ne stvoriti još jedno ovako lijepo dijete :-))). Po mogućnosti curicu jer one liče na tate...", objavila je Rupićka, i time se ponovo našla u željenom centru pažnje.

Svima je dosta Rupićke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, novinske stupce je punila i svojom bolesnom ambicijom da od malodobne kćeri napravi, po uzoru na oca, holivudsku zvijezdu, jer kako često na Facebooku piše, "holivudski geni su holivudski geni, a mala ih je od oca naslijedila na pretek". Međutim, potez koji su mediji, Mirelinini sugrađani, Višnjićeva obitelj, ali i socijalne službe osudili, Mireli je, barem zasad, propao. Agencija u koju se Rupićka uzdala, a koja je maloj Lani trebala osigurati u najmanju ruku slavu i ugled kakve uživa njezin otac, ispostavila se prevarantskom.

Na sve je iz Amerike, putem, odvjetnika reagirao i Višnjić. "Upozorili smo Mirelu da prestane iskorištavati malenu da bi sebi radila reklamu", potvrdio nam je odvjetnik Višnjićevih. Goran Višnjić, koji se inače suzdržava od javnog komentiranja poteza svoje bivše ljubavnice, Rupićku je upozorio da se prestane javno eksponirati preko njihovog zajedničkog djeteta, a rječitija od njega u slučaju, po nekima, preljuba stoljeća često je bila supruga mu Ivana Vrdoljak, koja je preko medija Rupićki upućivala poruke koje su često znale graničiti s dobrim ukusom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara