Russell Crowe oženio se na ranču

Russell Crowe oženio se na ranču

ZVIJEZDA "Gladijatora" Russell Crowe oženio se u ponedjeljak, na svoj 39. rođendan, s djevojkom Danielle Spencer, na raskošnom vjenčanju u obiteljskoj kapelici, na svojem ranču.

Danielle Spencer nosila je vjenčanu haljinu koju joj je po mjeri napravio vrhunski talijanski modni dizajner, i gost na vjenčanju, Giorgio Armani. Mladenka je na ceremoniju došla u povorci dva crna mercedesa, crnog kamioneta i dva policijska automobila. Na čelu povorke bila su tri krupna policijska motociklista. Osim Danielle, Armani je odjenuo i Crowea.Vjenčanje je kruna burnog vikenda koji je Crowe isplanirao za svoje goste. Pripremio je, među ostalim, utakmicu kriketa s poznatim australskim igračem Shaneom Warneom te koncerte.

Unatoč pokušaju mladenaca da vjenčanje ostane tajno, gomila novinara nahrlila je kako bi pokrila događaj. Unajmili su sve helikoptere koje je bilo moguće iznajmiti i danonoćno su vrebali na ulazu u Nana Glen, Croweov ranč u brdima blizu Coffs Harbora, gradića na pola puta između Sydneyja i Brisbanea.

Uoči vjenčanja, Croweova glasnogovornica poručila je novinskim ekipama da se ne moraju nadmetati u pokušajima da dobiju eksluzivne fotografije i obećala im je da će slike s vjenčanja naknadno pustiti u javnost, i to besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi goste zaštititli od znatiželjnih očiju medija, za vjenčanje su podignuti veliki i mali šatori, a na ulazu u ranč bilo je jako osiguranje koje je tjeralo nepozvane goste.

Croweova glasnogovornica Wendy Day ranije je najavila da će na vjenčanju biti 80-ak bliskih prijatelja i članova obitelji, no da neće biti holivudskih zvijezdi.

Australski mediji bili su puni vijesti o događajima uoči vjenčanja. Fotografije s prijateljske kriket utakmice između Spencerovih i Croweovih i njihovih prijatelja preplavile su dnevne novine, kao i snimke gostiju koji su dolazili na vjenčanje. Među njima je bio i Ridley Scott, redatelj filma "Gladijator", u kojem je Crowe imao glavnu ulogu za koju je 2001. dobio Oscara.

Neki mediji izvještavaju da su troškovi vjenčanja iznosili oko 600 tisuća američkih dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara