Scarlett Johansson snimila novi glazbeni album

Scarlett Johansson snimila novi glazbeni album

Tekst: V.V.
Foto: JLP

IAKO su mnogi kritičari glazbeni prvijenac filmske zvijezde Scarlett Johansson proglasili čistim promašajem, lijepu glumicu to nije omelo da krene i u snimanje drugog albuma, koji izdaje ovih dana pod nazivom "Break Up". Na drugom po redu studijskom albumu, koji je inspiriran duetima Sergea Gainsburga i Bridgitte Bardot, sa Scarlett je radio njezin dugogodišnji prijatelj, kantautor Pete Yorn, koji je svim pjesmama napravio aranžmane, a prenose američki mediji, glumica koliko god se trudila oko pjevačke karijere, kritičari kažu - jednostavno ne ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Scarlett je sredinom prošle godine snimila svoj prvi glazbeni uradak, obrade Toma Waitsa, i nazvala ga "Anywhere I Lay My Head", koji je struka proglasila "mlakima i dosadnima", unatoč poznatim hitovima Toma Waitsa i činjenici da glumici u pjevanju veliku podršku pruža kultni glazbenik David Bowie proglašen je glumačko-pjevačkim promašajem godine. Statistike prodaje nosača zvuka i dalje su porazne, a čak sedamdeset posto ispitanika Varietyjeve ankete prelijepoj glumici je preporučilo da se ostavi pjevanja i posveti svoje slobodno vrijeme, ako već ga ima, svojoj matičnoj karijeri - glumi.

Kako bilo, nije čudno da se glumačke zvijezde okušavaju u glazbenim vodama, pa prema tome Scarlett nije ni prva ni zadnja -  promociji albuma sigurno neće naštetiti Scarlettino pojavljivanje u haljinama dubokog dekoltea, po čemu je poznata, kao ni to da njeno pjevanje na sav glas hvali David Bowie, a navodi svjetskih glazbenih časopisa koji su tvrdili da će "Anywhere I Lay My Head" sigurno iznjedriti bar nekoliko ljetnih hitova 2008. godine, nisu se ostvarili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara