Seksi trash Lollobrigida juriša na europsku slavu!

Seksi trash Lollobrigida juriša na europsku slavu!

Tekst: V.R.
Foto: Index

ZEMLJA u kojoj urbanu glazbu nalazimo u tragovima iznjedrila je pobjednika u kategoriji Best Regional Act na MTV Europe Music Awards 2009. Riječ je o našoj Lollobrigidi, koja će se boriti s ostalih dvadeset MTV-jevih pobjednika za nominaciju u kategoriji Najbolji europski izvođač, a na slijed glasanja možete utjecati i vi, ako posjetite službene stranice www.mtvema.com/vote i glasate za naše uzdanice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tom Ehr, regionalni direktor MTV-a koji će gostovati i na pressici Lollobrigidi u čast, je rekao: "Nadamo se da će kandidati za MTV Best Adria Act na pravi način predstaviti svoje lokalne scene. Ovo je još jedna sjajna prilika da promoviramo glazbenike iz cijele regije te im pružimo priliku da se okušaju na međunarodnoj sceni. MTV je snažno fokusiran upravo na umrežavanje scene: lokalno, regionalno ali i međunarodno".

Dodjela MTV-jevih europskih glazbenih nagrada jedan je od najprestižnijih svjetskih glazbenih događaja. Pretpostavlja se kako će dodjelu nagrada uživo pratiti i do 212 milijuna domova u više od 40 država Europe, Srednjeg istoka i Afrike. Prošlogodišnju dodjelu, koja se održala u Liverpoolu, vodila je Katy Perry, a između ostalih nastupili su Beyonce, Pink, The Killers, Estelle, Kanye West i Kid Rock.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara