Severina: Nisam osobito lijepa, ni osobito pametna!

Severina: Nisam osobito lijepa, ni osobito pametna!

Tekst: V.R.
Foto: Index

"JA MISLIM da nisam osobito lijepa, ni pametna, samo sam smišna", rekla je Severina novinarima Nove TV kada su je upitali u čemu je tajna njezina fantastičnog izgleda, te tako potvrdila tezu koja govori da žene svojim izgledom nikada nisu zadovoljne. Također, Severina je komentirala "aferu trbuščić", govoreći kako mrzi trbušnjake, ali da ih je u zadnje vrijeme radila puno i pravilno, pa joj nikako nije jasno odakle se trbuščić pojavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Također, komentirala je ono što trenutno zanima cijelu naciju: kada će pred oltar, te kada će postati majka. "Moj biološki sat kuca naopako, pa se sada osjećam kao da imam 18. A izjava s koncerta u Splitu da ću se ove godine udati je bila spontana", kaže Severina.

Također, Sevka je opisala anegdotu koju je imala s jednom beogradskom novinarkom nakon koncerta u Areni: "Pitala me kako se osjećam, a ja sam odgovorila kao koža koja mehanički hoda jer sam sve ostavila na sceni. Sutradan sam pročitala kako se osjećam kao koza koja bez mozga hoda na mehanički pogon".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara