Severina obnavlja duh kod velečasnog Sudca

Severina obnavlja duh kod velečasnog Sudca

POPULARNA splitska pjevačica Severina Vučković prisustvovala je višednevnom seminaru duhovne obnove u Pastoralnom centru "Betanija" Krčke biskupije, gdje karizmatični svećenik Zlatko Sudac održava seminare.

Riječki dnevnik "Novi list" u današnjem broju piše da je Severina prisustvovala seminaru duhovne obnove koji je završio jučer.

Nagađanja da se među polaznicima seminara "krije" i "Seve" riječkom dnevniku potvrdio je velečasni Ivica Kordić izjavivši da njena prisutnost nije ništa neobično, jer duhovnu obnovu velečasnog Sudca pohode i brojne druge poznate osobe, što se može zaključiti i po skupocjenim automobilima na parkiralištu Pastoralnog centra u mjestu Ćunski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje tko su i čime se bave te osobe, novinar nije dobio odgovor. Nepoznato je ostalo i je li Severina obnovila duh na seansama stigmatiziranog svećenika.

Vjerski turizam u Ćunskom vrlo je popularan. Pastoralni centar pohode i Amerikanci. Zanimljivo je da su posljednje duhovne obnove namjenjene hrvatskim novinarima koji su u centar "Betanija" doputovali u privatnom, a ne poslovnom aranžmanu. Velečasni Kordić pojasnio je da to podrazumijeva kako o svojim iskustvima neće pisati u novinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara