Severina ponovo s oženjenim muškarcem?

Severina ponovo s oženjenim muškarcem?

SEVERININ oporavak od prekida veze sa zaručnikom Srećkom Vargekom nije dugo trajao, naime "djevojka sa sela" ponovo je u vezi i to s oženjenim muškarcem – Draženom Balaškom, vlasnikom remetinečkog kafića "Four Roses", piše časopis Extra.

Extra od "upućenih izvora" doznaje kako su se pjevačica i 34-godišnji Balaško "intenzivno družili" od 15. do 17. studenog, nakon čega su se nastavili viđati te provoditi romantične vikende na Bledu.

Vlasnik kafića "Four Roses" u zagrebačkim visokim krugovima slovi kao playboy, a s pjevačicom se upoznao preko zajedničkih prijatelja bliskih krugu Zlatka Maletića, dugogodišnjeg Balaškovog prijatelja, kojeg Seve zna još od vremena kad je bio u vezi s Vlatkom Pokos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balaškovi prijatelji opisuju ga kao "povučenog, samozatajnog, marljivog i pristojnog", a osim kafića "Four Roses" u njegovom je vlasništvu obiteljska kuća u kojoj živi sa suprugom i dvoje djece, te nekoliko automobila među kojima se nalazi novi Mercedes E klase, kao i jedan Ferrari.

Arena je pak u zadnjem broju objavila fotografiju na kojoj se Severina srdačno grli i ljubi s Tomislavom Kašljevićem, bivšim zaručnikom Mirne Berend i najboljim prijateljem Tarika Filipovića, ali u popratnom tekstu stoji kako su Seve i Tomislav "samo dobri prijatelji".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara