Sharon Osbourne razmišlja o političkoj karijeri

Sharon Osbourne razmišlja o političkoj karijeri

Tekst: A.A.
Foto: JLP

SHARON OSBOURNE razmišlja da se počne baviti politikom. Supruga Ozzyja Osbournea želi se odmaknuti od svijeta zabave i zaplivati političkim vodama, jer joj se uopće ne sviđa kako političko vodstvo Velike Britanije upravlja zemljom.

"Postajem vrlo strastvena kad je o politici riječ. Čini mi se da je to zanimanje vrlo jednostavno, a političari ipak sve uspijevaju uprskati. Sjede u foteljama, licemjerni su i nečasni, i samo lažu. Oni su kao legalna mafija, imaju dozvolu za pljačku", ljuta je Sharon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda ću se natjecati za parlament", najavljuje Osbourne. "Jedini način da se stvari promjene je obrazovanje. Nikada se ništa neće promijeniti ako nepismeni tinejdžerke i dalje budu rađale sa 16 godina", kaže.

I britanska imigrantska politika čini joj se lošom. "Dokle god nemamo dovoljno poslova i bolničkih kreveta za nas same, mislim da stranci, koje poštujem bez obzira na boju ili vjeru, ipak ne bi trebali masovno dolaziti u zemlju", kaže možebitna buduća parlamentarka.
I dok će Sharon ispravljati britanske političke "krive Drine", barem se više neće morati brinuti radi  razuzdanog života svoje kćeri. Kelly je, naime, odlučila u potpunosti izbaciti alkohol iz svog života, i to zbog svog dečka Lukea Worralla. "Zbog njega želim biti bolja osoba. Više uopće ne pijem, niti se drogiram pa više ne izvodim gluposti zbog kojih mi je onda još tri mjeseca neugodno i svima se moram ispričavati", pohvalila se 25-godišnjakinja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara