Sharon Stone odustala od tužbe protiv estetskog kirurga

Sharon Stone odustala od tužbe protiv estetskog kirurga
AMERIČKA glumica Sharon Stone odustala je od tužbe za klevetu protiv estetskog kirurga koji je zauzvrat pristao besplatno operirati djecu s deformacijama lica, objavio je u srijedu odvjetnik liječnika.

Nagodba je stupila na snagu u ponedjeljak kada je Stone dostavila sudu u Los Angelesu dokumente po kojima odustaje od tužbe protiv dr. Renata Calabrie, optuženog za lažne tvrdnje da je popularna glumica obavila operaciju zatezanja lica, rekao je Reutersu Arthur Barens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U zamjenu za odustajanje od tužbe, taj liječnik s Beverly Hillsa pristao je besplatno pomoći humanitarnoj udruzi u kojoj je Stone aktivna na način da će obavljati rekonstruktivne zahvate na djeci.

"Mislim da su i gospođa Stone i dr. Calabria učinili plemenitu stvar", rekao je drugi liječnikov odvjetnik Kevin Leichter. "Calabria je tužbu uspio pretvoriti u društveno korisnu stvar", dodao je.

Četrdesetsedmogodišnje zvijezda "Sirovih strasti" tužila je kirurga za klevetu u prosincu 2004. godine jer je lažno tvrdio kako je glumica obavila face-lifting.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara