Simona: Ante je pobrkao lončiće, neće dobiti ni novčića

Simona: Ante je pobrkao lončiće, neće dobiti ni novčića

Tekst: I.M.L.
Foto: B.Č.

IAKO dio javnosti, kao ni sam Ante još uvijek ne vjeruju kako je eri Gotovčevih došao kraj, Simona je čvrsto odlučila okrenuti novu stranicu u svom životu što je potvrdila i večeras kada se pojavila sama, nasmiješena i dotjerana na otvaranju druge trgovine poznatog dizajnera Ivice Skoke. "Odlično sam, polako sve stvari dolaze na svoje. Nikada se nisam bolje osjećala. Živim sama s Gabrijelom, a ovih dana očekujem sastanak s odvjetnicima. Malo sam sve to požurila i ovaj put se definitivno razvodim, odbrojavam minute i sekunde. Totalno je gotovo", rekla je Simona.

Kada je krenula priča o razvodu najeksponiranijeg hrvatskog para, pojavio se i dokument kojim je Ante pokušao zadržati suprugu i spriječiti razvod. Riječ je o ugovoru koji Simonicu obvezuje da radi sve što joj on naloži, a on će, zauzvrat, velikodušno to isto i financirati. Ugovor je težak deset godina i milijune eura, a odluči li ga Simona raskinuti, Anti će morati plaćati milijun eura za svaku godinu dok famozna desetica ne istekne. "To je poslovan ugovor i nema veze s privatnim životom. Ante je malo pobrkao stvari", objasnila Simonica i dodala kako nakon razvoda od Ante ništa ne želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kakav je Ante otac ne bih komentirala"

Kada prevrti bračnu priču koja je trajala šest i pol godina, Simona kaže: "Najljepše je to što sam s njim dobila Gabrijelu, a ružnih stvari se ne želim sjećati". "Pojavljivat ću se i dalje na eventima, ali ću pokušati preokrenuti medijsku sliku na pozitivno. O privatnom životu više neću pričati i raditi cirkuse kao do sada. Gotovčeve ćemo pamtiti po ludosti i iskrenosti, ali od sada sam samo Simona", dodala je.

"Anti nikada neću braniti da viđa Gabrijelu, on njen otac, a ja ću se potrudit da joj sve omogućim da ona ne osjeti da tata više ne živi s nama", tvrdi uskoro bivša Gotovčeva supruga, a na pitanje kakav je Ante otac samo kratko odgovara: "Ne bih to komentirala". Pisalo se i kako Simona već ima novu ljubav, ali ona to demantira. Kaže kako će se, nakon kratkog odmora s Gabrijelom, posvetiti samo karijeri. "Nastavit ću se baviti pjevanjem. I dalje imam poslovni ugovor s Antom i još ću neko vrijeme s njim raditi, a onda će se stvari početi sređivati, nadam se u moju korist", tvrdi Simona. "Ante je moj uskoro bivši muž i Gabicin otac i o njemu sve najbolje. Želim mu svu sreću u životu i da nađe ženu koju će voljeti i cijeniti, ali što dalje od mene", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara