Simona Gotovac uživa u Beogradu: Spojila sam ugodno s korisnim

Simona Gotovac uživa u Beogradu: Spojila sam ugodno s korisnim

Tekst: A.M.
Foto:Goran Perešin / Index

DOK SE Ante Gotovac zabavlja s novom djevojkom Petrom, Simona Gotovac uživa u Beogradu. Kako nam je otkrila pjevačica, od četvrtka je u susjednoj Srbiji, a planira ostati do daljnjeg. "Poslovno i privatno. Spojila sam ugodno s korisnim. Da vam je sad biti kraj mene imali bi što i snimati", našalila se Simona koja dodaje da - "u svakoj šali ima i malo istine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Za sve je kriv Marko"

Je li riječ o novoj ljubavi, ne znamo, ali nije nam htjela otkriti ni Simona. Podsjetimo, prije nekoliko dana,  policija je privela Antu Gotovca zbog obiteljskog nasilja. Kao razlog verbalnog napada na Simonu, Ante je naveo Srbina Marka s kojim se ona navodno viđa. Također, tvrdi Gotovac, to je onaj isti Marko s kojim ljubuje Nina Badrić.

Spomenuti Marko nije jedini muškarac koji je u posljednje vrijeme prozvan kao novi dečko Simone Gotovac već je medijske stupce punio i Marko Pašalić. Nakon što je fotkan u jednom narodnjačkom klubu uz bok Simone, svi su se raspisali o novoj ljubavi. Cijelu priču demantirala je pjevačica koja tvrdi da su te priče glupost. "Nemam dečka niti simpatiju, u nikoga nisam zaljubljena i mislim tako i dalje", rekla nam je tada Simona koja se nakon posjeta Beogradu možda ipak predomislila.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara