Simona zbog Ante dobila popularnost, ciste, gastritis, čir i kćer!

Simona zbog Ante dobila popularnost, ciste, gastritis, čir i kćer!

Tekst: B.M.
Foto: Index


NOVOPEČENA pjevačica Simona Gotovac u medijima vodi svoj dnevnik. Nakon snimanja showa Gotovčevi, u Jutarnjem listu opisuje svaki svoj dan te nam daje do znanja kako se osjeća. Simonica je kazala kako je pred razvodom, nakon šest i pol godina braka, u kojeg je, ističe, ušla iz čiste ljubavi. Ljepotica je sa čitateljima sumirala i rezultate ljubavi s Antom.

To su: popularnost, kćerkica Gabrijela, čir na želucu, gastritis, 28 cista na jajniku, puno suza i stresa. No, napomenula je i sreću, koja se pretpostavljamo očituje u vili na Srebrnjaku, kćerkici Gabrijeli i velikoj medijskoj popularnosti. Simke, čiji su koncerti dosta traženi, otkrila je kako život bez Ante može biti težak. Potrošila je, kaže, 3.500 kuna na taksije te su sada ona i Ante iznašli ekonomičnije rješenje. Vječni pokajnik razvozi suprugu i kćerkicu po gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se još podsjetimo da nam je prošlog tjedna Ante otkrio kako "ne trči za Simonom k`o neki papak", već joj samo želi dati mira i vremena, ali i priznao da se bori za njihov brak i stoji iza svojih grešaka, postaje jasno da se poduzetnik ovoga puta trudi vratiti suprugu nazad. Pošto čak i Bog svima oprašta, Ante se nada da će njemu oprostiti njegova Simona.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara