Siromašna i HIV pozitivna majka ne želi svojeg sina dati Eltonu Johnu

Siromašna i HIV pozitivna majka ne želi svojeg sina dati Eltonu Johnu

Tekst: I.M.L.
Foto: JLP

MAJKA ukrajinskog dječaka Leva, kojega su željeli posvojiti Elton John i njegov partner David Furnish, izjavila je kako će se svim silama boriti da do posvojenja ne dođe. Marina je bez novca, ovisna o alkoholu i HIV pozitivna. Ima dvoje djece, a oboje su trenutno pod skrbništvom države jer je ukrajinski Centar za socijalnu skrb odlučio da ih majka ne može samostalno odgajati. Ipak, ne želi ni da njenog 14-mjesečnog sina odgaja poznati pjevač.

Eltonu su već i ukrajinske nadležne institucije odbile prijedlog za usvajanje. Naime, ministar Jurij Pavlenko objasnio je kako britanski glazbenik ne može posvojiti dječaka Leva jer je prema važećem zakonu prestar i nije oženjen budući da Ukrajina ne priznaje homoseksualnu zajednicu kao bračnu zajednicu. No, Madonna je svojim primjerom, prilikom usvajanja Mercy James, pokazala kako se zakoni ponekad drugačije primjenjuju kada su u pitanju slavne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marina vjeruje da će joj ljubav prema djeci pomoći pri izlječenju

"Nema tog novca za koji bih sina dala Eltonu Johnu. Doduše, potpuno razumijem što ga želi usvojiti jer je Lev divno i bistro dijete kakvo bi svatko poželio", rekla je 25-godišnja majka za The Sun koja vjeruje da će joj ljubav prema djeci pomoći da se izliječi i preuzme brigu o njima.

John i sam zbog godina i čestih putovanja nije želio usvojiti dijete, iako ga je partner David nagovarao, no maleni Lev je pjevaču zarobio srce na prvi pogled kada ga je upoznao nakon humanitarnog koncerta koji je održao u Ukrajini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara