Slavni i bogati Hrvati opsjednuti estetskom kirurgijom

Slavni i bogati Hrvati opsjednuti estetskom kirurgijom

SLAVNI i bogati Hrvati rado se podvrgavaju estetskim zahvatima. Severina, Renata Sopek, Mirjana Hrga, Nina Morić, Ivana Banfić,Tamara Roglić, Leonarda Boban samo su neke od poznatih Hrvatica koje su se dale u ruke estetskim kirurzima.

Tjednik Globus napravio je popis tko je od hrvatskih medijskih zvijezda promijenio što na svom tijelu. Ženska populacija u Hrvatskoj najčešće se podvrgava zahvatima na nosu, usnama i grudima, a muškarci, koji se još uvijek u malom broju odlučuju na estetske zahvate, najčešće operiraju nos i podočnjake.

Kod pjevačica, prema Globusovim saznanjima, Ivana Banfić i Severina napravile su po dvije korekcije na svom tijelu. Ivana Banfić operirala je nos i grudi, što je i priznala, a Severina usne i, navodno, nos. Da je korigirala usne priznala je javno, a o korekciji nosa nikad se nije izjasnila.

Osim njih na "tretmanu" kod estetskog kirurga bile su Maja Šuput koja je povećala grudi, Ivana Husar koja je operirala usne, te Danijela Martinović, Maja Blagdan i Jelena Rozga koje su promijenile izgled svog nosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Velik dio hrvatskih manekenki također se podvrgnuo nekom estetskom zahvatu. Tamara Roglić, Antea Kodžoman, Fani Stipković i Ivona Andrijašević-Živković operirale su nos i grudi. Iris Androšević operirala je usne, Kristina Bradač i Arleta Bogunović nos i usne, a s tri estetske operacije ponose se Nina Morić, Ana Grepo i Renata Detelj.

Renata Sopek operirala je usne, no navodno u njih nije stavila niti kolagen niti silikon već masno tkivo iz stražnjice kako bi usne izgledale što prirodnije. Priznajemo, Renatine usne jesu privlačne, ali ne znamo baš bi li se htjeli ljubiti s njom nakon ovih saznanja, bez obzira na to što je proglašena najseksepilnijom Hrvaticom.

Estetska kirurgija nije nepoznata niti TV voditeljicama, no ne u tolikom broju. Mirjana Hrga, Ivana Plechinger i Tanja Tušek operirale su nos. Globus piše kako je Ivani Plechinger, dok je vodila kviz "Hugo", neki klinac u šali rekao kako ima veliki nos, što je ona ozbiljno shvatila. Dijana Čuljak, koje više i nema pred TV ekranima, i Vjekoslava Bach operirale su nos i usne.

Leonarda Boban operirala je nos, usne i obraze, Danijela Mihalić Gračan nos i usne, a žena Gorana Višnjića, Ivana, operirala je nos, usne i grudi.

No, nisu samo žene tašte. Estetskim zahvatima podvrgavaju se i hrvatski muškarci, ako neke od njih tako uopće i možemo nazvati. Neven Ciganović jedini je hrvatski muškarac, koliko je poznato Globusu, bio je na tri operacije. Korigirao je nos, usne i stražnjicu. Tonči Huljić, Mateo Beusan i Božo Sušec bili su na operaciji smanjivanja podočnjaka. Petar Grašo operirao je nos, a Siniša Glumičić operirao je uši.

A.H.

Izvor fotografije: Večernji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara