Slavonci pohitali na audiciju realityja Hrvatska traži zvijezdu

Slavonci pohitali na audiciju realityja Hrvatska traži zvijezdu

Tekst: V.R.
Foto: RTL

IAKO Rijeka slovi za najrokerskiji grad, ovaj tjedan je i Osijek dokazao da može parirati Kvarneru, barem što se tiče kandidata koji su se prijavili na audiciju za veliki glazbeni show 'Hrvatska traži zvijezdu – A sada ti!'

Mladi Slavonci, njih više od 200, stigli su u hotel 'Osijek' i stali pred strogi žiri u sastavu Tonyja Cetinskog, Jelene Radan i Gorana Lisice Foxa, kako bi pokazali znaju li pjevati, a mnogi su za tu priliku odabrali baš rock pjesme. U svemu tome, velika im je podrška bio bivši finalist showa Zoran Mišić, koji se pojavio na audiciji kako bi ih pozdravio i zaželio im sreću, što je kandidatima bio dodatan stimulans da zapjevaju još bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vesela atmosfera na audiciji rezultirala je smijehom mnogih kandidata, pa čak i onih koji na kraju nisu prošli. Bilo je tu i nekih koje je žiri već vidio i lani, kao što je, primjerice, slavonski kauboj Jura, koji je od lani mnogo napredovao, no je li prošao među prvih 100, gledatelji će moći vidjeti početkom veljače. I jedna hrabra mama pojavila se u Osijeku i stala pred žiri dok su je iza kamera bodrile tri kćerkice!

Žiri je ugodno iznenadila djevojka koja je otpjevala pjesmu uz znakovlje gluhonijemih pa joj je predsjednik žirija Tony odlučio odgovoriti istim znakovima, što je rezultiralo kratkim, korisnim tečajem! Dok su neki oduševili, drugi su razočarali, pa je Fox u svojem stilu ponovno bio spreman uskočiti doskočicama poput: 'Da tražimo mjesec možda bi i prošla, ali mi ti tražimo zvijezde!' ili pak: 'Nekako mi to zvuči kao pogrebno pjevanje'.
 
Hoće li i Split razveseliti žiri kao što je i Osijek, vidjet ćemo za dva tjedna, od 24.-27.10. kada se audicija seli u Dalmaciju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara