Sljedbenici kabale prodaju Madonnine besplatne ulaznice

Sljedbenici kabale prodaju Madonnine besplatne ulaznice
POP KRALJICA očito se razočarala u pripadnike svoje nove vjere koja ni na jednom mjestu ne propagira pohlepu i brzu zaradu.

Kako bi na svojim nastupima bila okružena prijateljima iz crkve Madonnna je za svaki svoj koncert sljedbenicima kabale podijelila po 50 najskupljih ulaznica iz VIP prostora koje se inače prodaju po 50 funti.

Ovima to nije bilo dosta već su mnogi od njih brzo putem interneta organizirali aukciju traženih ulaznica nadajući se i zaradi od 500 funti. Među njima se našao čak i svećenik Abner Madag iz kabala centra u Bostonu koji nudi "najbolja mjesta za show" i dokazuje kako ti propovjednici samo žele izmusti lovu od bogatih naivaca poput slavne pjevačice.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonna se dijeleći te ulaznice namjeravala zaštiti od napasnika u prvim redovima jer je neki čovjek već dva puta izbačen s njenih nastupa u New Yorku kada se s foto aparatom gotovo popeo na pozornicu.

Mislila je da će joj istomišljenici dati pozitivnu energiju za koncerte koji je sve više iscrpljuju.

"Tajanstveni prijatelj" tvrdi kako kabala potpuno upravlja njenim životom pa joj čak određuje i vodu koju će piti, a njene sljedbenike smatra svojom novom velikom obitelji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara