Snoop Dogg: Uvijek sam napušen dok nastupam

Snoop Dogg: Uvijek sam napušen dok nastupam

Tekst: A.M.
Foto: JLP

AMERIČKI reper Snoop Dogg prvi je put javno priznao da nikada ne nastupa trijezan. Ipak, za razliku od mnogih kolega, Snoop ne pije alkohol na pozornici već puši marihuanu prije nastupa. "Uvijek sam pod utjecajem marihuane, nikada nisam nastupao trijezan", rekao je reper u showu Larryja Kinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Osim što ne može bez marihuane, Snoop također ima problema kada su u pitanju cigarete. Naime, prije nekoliko tjedana u njujorškom klubu M2 vlasnici elitnog kluba podigli su cijelu paniku zbog Snoopa koji je u noćnom klubu, gdje je pušenje zabranjeno, nonšalantno pušio cigaretu. Ipak, na njihov nagovor reper ju je ugasio, ali je ostatak večeri bio depresivan jer nije smio pušiti.

"Ali to je samo cigareta", izjavio je Snoop kada su ga uljudno zamolili da je ugasi. "Obično je jako dobro raspoložen kad dođe u klub te se nerijetko popne na pozornicu kako bi odrepao nešto, ali tu večer je bio jako tužan što nije smio zapaliti pa je samo sjedio u separeu", rekao je svjedok koji se zatekao u manhattanskom klubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara