Što to Severina nosi na grudima?

Što to Severina nosi na grudima?

Tekst: P.R.
Foto: Goran Perešin / Index
Video: Tomislav Brdjanović

REVIJA mlade Splićanke Anamarije Asanović sinoć je vjerojatno imala najviše "poznatih" obožavatelja. Neki od njih su bili tata Aljoša, mama Katarina i brat Antonio koji su uz Anicu i Roberta Kovača reviju gledali iz prvog reda. Anica nam je rekla da se i ona trebala okušati u dizajnerskom poslu, ali zbog nedostatka vremena nije uspjela. Ipak, drži sve mogućnosti otvorenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tihana Harapin Zalepugin zadovoljna je organizacijom i cjelokupnim dojmom, ali nam je i otkrila kako je malo ljuta na svoje cure. "Sve bi one htjele nositi Cro A Porter, ali jednostavno sve to ne mogu. Moraju me slušati, znam koja što može", rekla nam je Tihana.

Severina je na reviju stigla kako bi podržala i vidjela rad svih dizajnera, ali i mlade dizajnerice Anamarije Asanović koja je jednom prilikom izjavila kako bi baš tu splitsku pjevačicu voljela vidjeti u svojim kreacijama. Žao joj je, kaže, što zbog gostovanja na koncertu Petra Graše u Makedoniji nije uspjela doći na reviju Linee Exclusive s kojom već godinama surađuje. Osim što je pažnju plijenila zbog same činjenice tko je i što je, Severina je na reviju došla s jednostavnim "aktivističkim" brošem na kojem je pisalo "317 625", dodavši kako su "broševi u modi". Pametnome dosta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara