Stražnjica Brada Pitta za štipanje, a ona Jenifer Lopez za milovanje

Stražnjica Brada Pitta za štipanje, a ona Jenifer Lopez za milovanje

ČUVENI Muzej voštanih figura Madame Tussauds u Londonu nedavno je obogatio svoju ponudu ogromnom prostorijom nazvanom "Nightclub" u kojem posjetioci uživaju u društvu poznatih zvijezda.

Kipovi su interaktivni pa jedni i "govore" dok drugi imaju ugrađene specijalne efekte.

Obožavateljice Brada Pitta i muškarci koji vole muškarce uživaju uz mogućnost da popularnog glumca štipaju za guzu koja je napravljena od spužve.

Jedna od najslavnijih stražnjica na svijetu, ona pjevačice i glumice Jeniffer Lopez napravljena je od čvrstog voska pa je se može samo milovati što mnogi koriste do mile volje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

J. Lo ima periku od prirodne kose, a odijenuli su je u kreaciju Yvesa St Laurenta.

Kada ljepotici nešto šapnete u uho, njeni obrazi pocrvene jer su autori kipa sigurno očekivali da će joj se šaptati samo nemoralne ponude.

Posjetioci imaju osjećaj da su u pravom noćnom klubu sa slavnim osobama jer im društvo prave i Kylie Minogue, Nicolas Cage i Geri Halliwell, a opsjedaju ih reporteri s mikrofonima i paparazzi s bljeskalicama koji će im na izlazu prodati slike s ovog nezaboravnog događaja.

Oni koji imaju sreće mogu uvjeriti tjelohranitelje popularne Madonne da ih puste u susjednu sobu u kojoj je voštana Kraljica popa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara