Svet: Nina Badrić pred udajom za Bebu

Svet: Nina Badrić pred udajom za Bebu

SRPSKI tabloid "Svet" uporno nas nasmijava vijestima o našim pop zvijezdama koje tako doznaju o sebi više nego što same znaju.

Reporteri Sveta slijedili su Ninu čak u Modenu na poznati humanitarni koncert "Pavarotti i prijatelji", gdje se ona nije popela na pozornicu uz Bonoa, Ricky Martina i ostale zvijezde, već je njihov nastup pratila iz publike u društvu svog dečka zvanog Beba.

27-godišnji mladić dječačkog lica je Bernard Krasnići, vlasnik zagrebačkog restorana "The Hole In One". Beba je, tvrdi Svet, u talijanskom gradu zaprosio pjevačicu, a ona je odmah pristala.

Četiri godine starija Nina ne želi propustiti još jednu priliku jer je svom bivšem zaručniku, automehaničaru Denisu Lebiću stalno obećavala vjenčanje "nakon snimanja još jednog spota ili albuma", a njemu je to konačno dojadilo. Dao joj je nogu, a ona je tužna napisala novi hit "Nek ti bude kao meni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svet predviđa da će naša pjevačica u sadašnjem radosnom raspoloženju snimiti neku "veseliju pjesmicu".

Tabloid suosjeća s Ninom kada tvrdi da nakon krađe vrijednog nakita iz njenog stana sada skuplja novi, a za početak tu je vrijedan zaručnički poklon od Bebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara