Tarik i Lejla zaziru od objektiva, a na svim su zabavama u gradu

Tarik i Lejla zaziru od objektiva, a na svim su zabavama u gradu

Kad je prije nekoliko godina prekinuo vezu s manekenkom Iris Androšević, Tarik Filipović se, poučen negativnim iskustvima, zakleo da svoje veze više neće eksponirati. Međutim, medijska glad za poznatim glumcem i voditeljem nikad se nije stišala, pa tako ni interes za njegovim ljubavnim vezama.

Iako je na dodjeli Večernjakovih Ekrana "službeno predstavio" novu djevojku, suprugu Dade Majolija i kontroverznu Miss Hrvatske, Tarik se i dalje razdvaja od nje čim ugleda fotografe. Time, naravno, sebi radi medvjeđu uslugu, jer bi ga dvominutno fotografiranje koštalo puno manje živaca od cjelovečernjeg bježanja pred blicevima.

Sinoć su se Tarik i Lejla zabavljali na koncertu Hanke Paldum, a prema fotografima su se ponašali po već uobičajenom uzorku. Čini se da Tarik i Lejla, unatoč najavi skorašnjeg vjenčanja (čeka se finalizacija Lejlinog razvoda), ne žele svojom vezom puniti novinske stupce, jer su valjda svjesni da će i njihov eventualni prekid u tom slučaju tjednima zauzimati naslovnice domaćih žutih tiskovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izgleda "hvatanje" Tarika i Lejle, možete pogledati u našoj galeriji.

D.K.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara