Terminator želi snimiti obiteljsku komediju

Terminator želi snimiti obiteljsku komediju

AMERIČKI glumac Arnold Schwarzenegger, čiji je najnoviji film "Terminator 3: The Rise of the Machines" premijerno prikazan početkom mjeseca, priprema povratak komediji, i dalje razmišljajući da se počne baviti politikom, piše "Daily Variety".

Glumac trenutno pregovara o snimanju obiteljske komedije pod nazivom "Big Sir", piše "Daily Variety".

Ukoliko se pregovori uspješno završe, Schwarzenegger će u filmu koji će snimiti New Line Cinema glumiti budućeg tasta koji je prisiljen da s novom obitelji bježi pred osobama koje žele razotkriti njegovu prošlost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Već nekoliko tjedana spekulira se i o mogućoj kandidaturi bivšeg mistera Univerzuma za dužnost guvernera Kalifornije dođe li do prijevremenih izbora. Schwarzenegger bi na izbore izašao kao republikanski kandidat.

"Terminator", u braku s Marijom Shriver iz poznate demokratske obitelji Kennedy, rekao je nedavno da ne odbacuje tu zamisao.

Sadašnji demokratski guverner Kalifornije Gray Davis čija je popularnost na dosad najnižoj razini, suočen je sa zahtjevom za provedbu referenduma o prijevremenim izborima, zbog sve većeg deficita te države koji iznosi 38 milijarda dolara.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara