The Sun objavio fotografiju duha Henrika VIII

The Sun objavio fotografiju duha Henrika VIII
BRITANSKI tabloid The Sun objavio je fotografiju snimljenu sigurnosnom kamerom u dvorcu Hampton Court, koja jasno prikazuje ljudsku prikazu, a prema "stručnjacima za duhove" radi se o duhu zloglasnog engleskog kralja Henrika VIII.

Djelatnici osiguranja dvorca Hampton Court medijima su poslali film izvađen iz sigurnosne kamere, na kojemu se jasno vidi ljudski lik odjeven u odjeću iz 16. stoljeća.

Glavni engleski autoritet za paranormalne pojave, Terry O'Sullivan, uvjeren je kako se radi o duhu ozglolašenog engleskog kralja Henrika VIII, koji je živio u Hampton Courtu.

Hampton Court sagrađen je davne 1514. pored obale Temze u jugozapadnom Londonu, a na popisu lokacija s najčešćim paranormalnim aktivnostima u Londonu zauzeo je četvrto mjesto.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hampton Court

Usprkos brojnim tvrdnjama o navodnim viđenjima duhova u Hampton Courtu, ovo je prvi slučaj da je jedna od takvih pojava dokumentirana na filmu.

Prikaza na filmu po prvi put je viđena kad su djelatnici osiguranja dvorca pregledavali vrpcu sigurnosne kamere koja nadgleda vatrogasni izlaz u dvorište dvorca, gdje se često održavaju umjetniče izložbe. Razlog za pregled vrpce bilo je nekoliko prijava neobjašnjivih otvaranja vrata vatrogasnog izlaza.

Na jednoj se vrpci vidi samo kako se vrata munjevito otvaraju bez razloga, a na vrpci snimljenoj nešto kasnije jasno se vidi prikaza s naslovne fotografije koja zatvara vrata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara