Tom Cruise i Katie Holmes slobodan dan započeli tjelovježbom

Tom Cruise i Katie Holmes slobodan dan započeli tjelovježbom

Tekst: V.R.
Foto: JLP

BOSTONSKI život obitelji Cruise-Holmes paparazzi prate u stopu. Jučer su ih zatekli tijekom jutarnjeg joggiranja na kojem im se pridružio sin kojeg je Tom usvojio u braku s Nicole Kidman, a koji je također odnedavno u glumačkim vodama, Connor Cruise. Sudeći prema priloženim fotografijama, glumačka obitelj se dobro oznojila u svojem nastojanju da tijelo održe u formi, a za dečkima nije zaostajala ni "malena" Katie Holmes, koja je pokazala da, unatoč nedostatku mišićne mase, itekako može kilometrima trčati.

A sa Cruisevima, omiljenom robom američkih tabloida, u Bostonu stanuje i Connor, kojem otac Tom, nesumnjivo, često dijeli glumačke i savjete od životne važnosti, iako se netom prije i tijekom trudnoće Nicole Kidman, pod isprikom da im Cruise "pere mozgove", nad skrbništvom za zajedničku djecu borila i slavna glumica. Međutim, nedavno su je mediji u domovini optužili da tu istu djecu zanemaruje, a sa svojom biološkom Sunday Rose provodi previše vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nicole se navodno toliko posvetila odgoju kćerkice koju je dobila u vezi s rokerom Keithom Urbanom da je, osim svoje dvoje djece iz braka s Tomom Cruiseom, zanemarila i glumačku karijeru, što Australcima, koji se rijetko mogu podičiti svojim sunarodnjacima u holivudskim redovima "A" liste, nikako ne odgovara.

S druge strane, Katie Holmes medijima se pohvalila da Cruiseva djeca majkom oslovljavaju nju, iako se ona u slici pojavila kada su ovi već bili dovoljno odrasli da bi razumno razlučivali. Iako se ne pojavljuju zajedno u javnosti, poput Brucea Willisa, Demi Moore i Ashtona Kutchera, Nicole, Tom i Katie u nekoliko su navrata izjavili kako su, unatoč razvodu, svi zajedno u dobrim odnosima i "nemaju problema s djecom i raspoređivanjem njihovog slobodnog vremena". "Katie je prekrasna mlada žena, jako mi se sviđa i sretna sam što joj je lijepo s Tomom", nedavno je diplomatski izjavila Nicole Kidman, no njezini prijatelji tvrde kako nije oduševljena činjenicom da se njena djeca sve više vežu uz pomajku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara