Tom Cruise na obljetnicu scijentološkog pokreta doveo obitelj i održao entuzijastičan govor

Tom Cruise na obljetnicu scijentološkog pokreta doveo obitelj i održao entuzijastičan govor

Tekst: B.M.
Foto: JLP

TOM CRUISE  i John Travolta pojavili su se na "tajnoj" scijentološkoj proslavi. Glumcima su se pridružile i njihove supruge Katie Holmes i Kelly Preston te još 4.000 pripadnika scijentološkog pokreta na 25. godišnjici scijentološke organizacije. Zvijezde su pozvane kao gosti iznenađenja na proslavi koja je trebala biti skrivena od očiju javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog toga što nikada nismo skrenuli pogleda s našeg cilja, danas se nalazimo tu gdje jesmo. U ovome smo zajedno"

Tom prilikom je Tom Cruise, koji pokazuje sve veću ludost u svojim postupcima, održao kratak i vatren govor ispred publike: "Zbog toga što nikada nismo skrenuli pogleda s našeg cilja, danas se nalazimo tu gdje jesmo. U ovome smo zajedno!" Prisutni su komentirali da je uspješni glumac djelovao oduševljen svime, a jedan je komentirao: "On je pravi sljedbenik scijentologije". Katie je izgledala sjajno i bila je puna entuzijazma, prisutna je bila i Suri, koja je bila pomalo zbunjena zbog cijele atmosfere.

U blizini su sjedili John Travolta i Kelly Preston, koji su, u tuzi zbog svog tragično preminulog sina, sjedili sa strane i držali se za ruke. Cijeli taj vjerski miting nije prošao bez prosvjednika koji su se okupili ispred crkve što je strašno razljutilo fanatičnog Toma. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara