Traži od suda da mu dozvole da kao svjedoka pozove papigu

MUŠKARAC iz američkog gradića Alexandria u Virdžiniji traži od suda da mu dopusti da kao svjedoka pozove papigu.

Davidu DeGroffu u travnju je iz stana pobjegla 11-godišnja siva afrička papiga Loulou, za koju tvrdi da ima vrlo širok repertoar koji uključuje pjesme te razne fraze poput "tata mora na posao". Nakon bijega papiga je jedno vrijeme bila u životinjskom prihvatilištu, a potom ju je usvojila jedna gospođa. Iako su imena i adrese usvojitelja tajna, vlasnik papige je, pozivajući se na zakon koji regulira pravo na pristup informacijama, doznao ime i adresu usvojiteljice.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pronašao je njenu kuću, no nikoga nije bilo doma. Papigu je, kaže, vidio kroz prozor. "Izgledalo je kao da me poznaje", kazao je DeGroff, koji je uvjeren da je to njegova Loulou. No, da bi to dokazao traži od suda da mu dopusti da papigu izvede kao svjedoka. Tvrdi da bi se pokazalo kako zna reći "tata mora na posao", ali i zviždati naslovnu pjesmu iz "Andy Griffith Showa". Ukoliko bi se ispostavilo da je to njegova Loulou tražit će odštetu zbog duševnih boli u visini od 15.000 dolara.

Kad su doznali za ovu neobičnu priču novinari su pokušali razgovarati sa ženom koja je usvojila papigu. No, ona im je samo rekla da "zasad ne želi ništa komentirati".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara