U javnost procurile fotke cijele prometne nesreće Brada Pitta

U javnost procurile fotke cijele prometne nesreće Brada Pitta

Tekst: V.R.
Foto: JLP

NAKON što je Brad Pitt postao nova prometna žrtva paparazza u javnosti su procurile ekskluzivne  snimke glumčeve nesreće. Na njima se jasno vidi kako Pitt pokušava manevrirati između automobila koji su ga proganjali te trenutak njegova pada, koji je, na sreću mnogih žena i filmskih producenata, ovog puta prošao neozlijeđen. Pitta su lokalni paparazzi počeli proganjati nakon što su ga snimili kako napušta hotel u kojemu je sam doručkovao. Pokušavajući im pobjeći, Pitt se zapetljao u prometu te pao s motora, a snimke nesreće, kao i sama vijest o njoj, brzinom munje su obišle svijet.

Paparazzi nemaju mjere

Međutim, potpuni prikaz cijelog incidenta, kao i trenutak kada je Pitt izgubio kontrolu nad motociklom, u javnosti su procurile tek jučer, a preuzete su s jedine snimke koja je uzeta s mjesta nesreće. Danas one zabavljaju javnost, ali i ponovo potežu pitanje koliko su daleko paparazzi spremni ići ne bi li se dokopali fotografija željene zvijezde koje uvijek mogu dobro unovčiti. Ne treba ni podsjećati da je upravo takva situacija glave stajala pokojnu britansku princezu Dianu, ali i ostale koji su bježeći pred pomahnitalim fotografima jedva spasili goli život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesreća se dogodila nakon doručka u hotelu

Podsjetimo, nakon doručka u hotelu, Brad se svojim novim motociklom zaputio kući. U jednome je trenutku pokušao napraviti manevar između dva automobila, ali je izgubio kontrolu i našao se na asfaltu, kao i novi ljubimac.

Brada svi obožavaju

Prolaznici i susjedi koji su svjedočili nesreći bili su puni podrške za poznatog glumca, a neki su mu ponudili da vučnu službu pričeka u njihovom apartmanu, što je on objeručke prihvatio kako bi izbjegao brojne znatiželjnike. Moguće da su se očevidci sažalili nad Bradom koji se u posljednje vrijeme, prema pisanjima svjetskih tabloida, teško nosi s neugodnom obiteljskom situacijom. Angelina je navodno prezahtjevna i ljubomorna, a tu je i šestero djece te bivša supruga Jennifer Aniston koja nakon koje čašice viška poželi pričati sa svojim bivšim, što se Jolie niti malo ne sviđa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara