Umrtvljivanjem penisa protiv preuranjene ejakulacije

Umrtvljivanjem penisa protiv preuranjene ejakulacije

NAKON što je Viagra riješila problem impotencije, čini se da je došao kraj mukama muškaraca koji pate od preuranjene ejakulacije.

Naime, kod muškaraca koji pate od preuranjene ejakulacije najveći je problem što se previše uzbude u kratkom vremenskom periodu, što dovodi do brze, često preuranjene ejakulacije.

Rješenje se zove - kondomi s anestetikom. Naime, kondomi koji bi trebali riješiti problem preuranjene ejakulacije s unutrašnje strane premazani su anestetikom, koji malo umrtvi tijelo penisa, što ga čini manje osjetljivim na podražaje.

Čim penis postane manje osjetljiv na podražaje tokom seksa, produljava se vrijeme koje je potrebno da muškarac dođe do vrhunca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik proizvođača ovih revolucionarnih kondoma za Reuters je izjavio: "Muškarci se u pravilu uzbuđuju puno brže od žena. Naši kondomi izjednačit će ta vremena uzbuđivanja blagim umrtvljivanjem muškarčevog penisa, s tim da se efekt neće proširiti na cijelo tijelo."

Koliko će ovakvi kondomi zaista pomoći muškarciam koji pate od preuranjene ejakulacije, vidjet će se ako i kada takvi kondomi dobiju dozvolu za puštanje u promet.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara