Uzbudljivo proljeće u zagrebačkoj Piranhi

Uzbudljivo proljeće u zagrebačkoj Piranhi

Jarunski klub Piranha 31. ožujka opet otvara svoja vrata te posjetitelje uvodi u novu klupsku sezonu, koja će, prema najavama organizatora, uključivati brojna gostovanja renomiranih imena iz svijeta elektronske glazbe, kao i poznate domaće izvođače. Piranha nastavlja suradnju s Nikolinom Pišek, koja je, prema njihovom mišljenju, odlično obavila svoj posao u prošloj sezoni, pa će i ove godine za njih raditi kao PR.

A naravno kao i protekle godine Indexovi partyji s otvorenjem ljetne sezone preselit će se iz Gjure2 u Piranhu.

Ambijent kluba za ovu je priliku dodatno osvježen, a pozornica za DJ-a dodatno je istaknuta, čime organizatori naglašavaju kako će velika pažnja u nadolazećim danima biti posvećena izboru glazbe i gostujućih DJ-eva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će 13. travnja u Piranhi nastupiti Smokin Jo, trenutno najpoznatija žena u DJ svijetu, a za 25. svibnja, na rođendan kluba, najavljeno je gostovanje Sandyja Rivere, vlasnika hita "Lollypop". Osim toga, organizatori su ovih dana u pregovorima s nekim od najpoznatijih domaćih imena, a već je sigurno da će u R'n'B Confusion programu, koji u svibnju seli iz Gjure2 u Piranhu, nastupiti sestre Husar, Lana Klingor, Connect, Bolesna braća i mnogi drugi.

U Piranhi će, najavljeno je, i dalje nastupati uglavnom "mekši DJ-evi", koji preferiraju komercijalni house, kao što su DJ Kucho, Chris Lake i Tom Novy, a uskoro se planira i pokretanje programa "+24", namijenjenog nešto starijoj publici, s DJ Nenom kao "udarnim zabavljačem". Sve u svemu, Piranha i ove sezone nudi pregršt zbivanja koji će nedvojbeno privući zagrebačku publiku i nametnuti se kao relevantno okupljalište svih ljubitelja dobre zabave i kvalitetne glazbe.

D.K.
Foto: D.P./M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara