Veliki brat: Pijana Jovana htjela pred kamerama oralno zadovoljiti sustanara

Veliki brat: Pijana Jovana htjela pred kamerama oralno zadovoljiti sustanara

Tekst: A.M.
Foto: Kurir, www.vb3.velikibrat.rs

STANARKA Velikog brata, Jovana Pavlović ne prestaje šokirati svojom otvorenošću, ali i besramnošću. Da je zaista pretjerala, primijetili su i njezini ukućani koji su je već sada zasigurno stavili na listu kandidata za ispadanje. Kontroverzna starleta, kao od majke rođena već je nekoliko puta prošetala ispred kamera, a sad je počela skidati i druge stanare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vidno pijana Jovana je opipavala puls svim muškim stanarima, ali na kraju se ipak odlučila za Manuela Stojanovića. Odjevena u uske pripijene hlače, Jovana se cijelo vrijeme namještala da bude bliže Manuelu, odnosno da bude potpuno pripijena uz njegovo tijelo. Uz pomoć velike količine alkohola, Jovana i Manuel završili su na plesnom podiju gdje je starleta, klečeći na koljenima, zamalo skinula bokserice 22-godišnjaku.

Ipak, na žalost mnogih gledatelja, do oralnog seksa ipak nije došlo jer je Manuel spriječio razuzdanu Jovanu da pred sveopćom javnosti pokaže njegov "alat". Hoće li se njihovo druženje nastaviti i nakon mamurluka, ne znamo, ali vjerujemo da će Jovana prirediti još pokoji performans.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara