Veliki povratak Britney Spears

Veliki povratak Britney Spears

IAKO se prije mjesec dana nitko ne bi kladio na bombastičan povratak Britney Spears na vrhove top lista, nekadašnja princeza teen popa novom je turnejom Toxic i istoimenim singlom posve zasjenila svoje konkurentice.

Pjesma "Toxic" uz pripadajući seksi videospot koji se na MTV-u ne emitira prije 22 sata prvi je zaista uspješni singl Britney Spears nakon što se "davne" 2000. godine predstavila pop svijetu s megahitom "Hit me baby one more time".

Po prodaji singl CD-a "Toxic" Britney je u tekućem tjednu najmanje dvostruko nadmašila novi singl Kylie Minogue "Red blooded woman", pa se predviđa da će u nedjelju "Toxic" biti broj 1 na britanskoj top listi singlova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih dana Britney se uputila i na novu turneju, a mediji javljaju kako se radi o zasad najspektakularnijoj i najposjećenijoj turneji plavokose pop dive. Svi britanski koncerti na turneji Toxic, koji će se održati za mjesec dana, već su unaprijed rasprodani.

Po svemu sudeći, nakon godine dana zabavljanja, opijanja i tulumarenja, Britney se ponovo vratila onome što najbolje radi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara