Video: Mačji bijes, vika i prodika zbog preljuba

Video: Mačji bijes, vika i prodika zbog preljuba

Tekst: I.M.L.
Foto: Jakov Prkic, Jadran Babic / CROPIX

"REKAO si da me voliš, da ćemo se vjenčati i imati male mačiće. Zašto si me prevario? Dok sam ja zarađivala za nas ti si bio s nekom droljom. Gade! Trebala bih te kastrirati. Žalim dan kad sam te upoznala... Lovila sam miševe za tebe i bila sam djevica. Odlazi prije nego pozovem policiju. Gubi se, idi živjeti sa svojom kurvom!", obrušila se mačka na mačka koji ju je prevario s drugom.

Kako reagiraju mačke, a kako ljudi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mačka je bez zadrške izbacila sve što je tišti i svom nevjernom partneru očitala glasnu bukvicu. Poznati Hrvati su u takvim situacijama ipak tiši. Splitski gradonačelnik Željko Kerum, nakon priznanja da ostavlja suprugu zbog mlađahne Fani Horvat koja će mu roditi dijete, vješto izbjegava novinare, a i njegova ljubavnica je napustila stan u kojem stanuje.

Slično su reagirali i Goran i Tanja Ivanišević, Hrvoje i Tina Rupčić te Goran i Ivana Višnjić, nakon što su njihove priče procurile u javnost. Zanimljivo je da se u većini slavnih hrvatskih ljubavnih trokuta radi o muškim preljubnicima pa se postavlja pitanje jesu li žene vjernije ili tek sposobnije varalice. Mnogi će reći da su za preljub krive obje strane, da je tehnologija uvelike pogodovala varanju te da su vrijednosti modernog društva potpuno iskrivljene. Ipak, veliki broj "dežurnih" komentatora u takvim se situacijama obruši na ljubavnicu dok muškarcu nerijetko raste ugled kao alfa mužjaku. Zato je mačka iz filma svog preljubnika poželjela kastrirati i lišiti muškosti koja ga je odvela u zagrljaj drugoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara