Video: Seksipilna Nives Celzijus plesala u velikoj čaši martinija

Video: Seksipilna Nives Celzijus plesala u velikoj čaši martinija

Tekst: Ana Matan
Foto: Goran Perešin
Video: Danilo Caković

PODUZETNICI Snježani Mehun u posljednje vrijeme ne cvjeta samo na ljubavnom planu, sa zaručnikom Mihaelom Galekovićem, već i na poslovnom. Mehunka je, naime, u samom centru Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, otvorila novo jet-set okupljalište. Da će se u njezinom baru Posh Fantasy okupljati velik broj domaćih celebrityja dokazuje i samo otvorenje koje je bilo pravo mjesto za agilne fotografe i novinare.

Kako bi začinila samo otvaranje te privukla što veći broj gostiju, Mehunka je angažirala svoju prijateljicu Nives Celzijus koja je uzvanicima priredila pravi spektakl. Kad je zaplesala sve prisutne ostavila je bez daha. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nives se na žalost mnogih nije skidala poput Dite Von Teese kojoj je ples u čaši uobičajeni nastup, ali pokazala je dovoljno da zagolica maštu oduševljenim muškarcima, ali i ženama. Osim seksipilne Nives na otvorenju u novootvorenom Cascade centru ulogu zabavljačica imale su i naše manekenke: Aleksandra Grdić, Stefani Hohnjec, Sonja Kovač i Lorena Čavar.Napudrane, natapirane i odjevene poput Marie Antoinette, djevojke su cijelu večer šetale barom, ispijale koktele i pozirale fotografima. Od ostalih uzvanika, Snježana je pozvala svoje dobre prijateljima među kojima su bili: Alka Vujica, Neven Ciganović, Marko Grubnić, Maja Šuput, Anica Kovač, Nataša Kos, Viktorija Đonlić te mnogi drugi. Uz svoju dragu, koja je prije samog otvaranja izjavila da se osjeća kao da se udaje, cijelu večer bio je i mlađahni Mihael koji je, kako kaže Mehunka, bio njezina velika podrška.

> Ostale fotografije pogledajte u Indexovom Nightlifeu

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara