Vodimo vas na koncert Tokio Hotela u Beograd

Vodimo vas na koncert Tokio Hotela u Beograd

Foto: AFP

BUDUĆI da je njemačka teenage atrakcija Tokio Hotel zaobišla Zagreb, vodimo vas na njihov beogradski koncert. Tokio Hotel će u organizaciji MTV-a i Arene Beograd 28. ožujka održati koncert u glavnom gradu Srbije. Bend će u Beogradu nastupiti u okviru Humanoid svjetske turneje na kojoj promoviraju istoimeni album i to upravo na dan kad je trebao biti održan ranije najavljen, a potom otkazan koncert u Zagrebu.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaji su po cijeni od 350 kuna za fan pit, 280 kuna za tribine i 215 kuna za parter i mogu se nabaviti na novootvorenom prodajnom mjestu u TC Ušće, blagajni beogradske Arene, SKC - knjižari Delfi, Domu omladine, Eventimu, kazalištu Boško Buha, Gigstixu (Novi Sad, Kralja Aleksandra 12), i putem internetskih stranica www.arenabeograd.com i www.tickets.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvoji ulaznice!

Dvoje najbržih čitatelja Indexa koji na index.nagrada@gmail.com pošalju mail naslovljen "Tokio Hotel - Beograd" i u njemu navedu svoje osobne podatke dobit će po dvije ulaznice za beogradski koncert. Dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara